Bromölla Skrot & Containerservice AB

Nej men tjenare på er igen alla läsare! Idag är det fredag och jag har hela helgen inplanerad. Jag ska slänga skrot i en container frugan tvingade mig att hyra. Jag är en riktig produkt-nörd. Så fort det kommer ut en ny produkt på marknaden ska givetvis jag köpa den. Nu är huset i stort sett fullt från källare till vind med mina grejer och frugan blev vansinnig och hotade med skilsmässa när hon inte fick plats längre med sina saker. Frugan ringde upp ett företag som sysslar med återvinning i Bromölla, men även på andra platser, som till exempel i Karlshamn och Olofström kan man få hjälp av det här företaget, bland annat med att hyra en container. Företaget som jag talar om heter Bromölla Skrot & Containerservice AB. 

 

Nu har jag en container och kanske måste jag hyra en till, om inte allt får plats menar jag. Uppriktigt sagt är det bra att göra ett röj här i villan och se till att bli av med det mesta. Jag är en riktig samlare och har alltid haft svårt att slänga saker. Minsta lilla skruv har jag sparat på för det kan ju vara bra att ha. Min fru har fått mig att komma till insikt i att jag behövde anlita ett professionellt bolag inom återvinning i Bromölla. Kanske behöver jag gå i nån terapi också för att ta reda på vad det är för trauma ifrån barndomen som gör att jag sparar på allt, men det ska jag inte belasta er läsare med, för var och en har nog med sig och sitt. Hur som helst kan det var bra i alla fall för er att känna till Bromölla Skrot & Containerservice AB, och att det är hit ni ska vända er för hjälp inom återvinning i Bromölla med omnejd.